• НОВА ГОДИНА В ЧАНАККАЛЕ ОТ БУРГАС

                                                                       НОВА ГОДИНА В ЧАНАККАЛЕ ХОТЕЛ «БУЮК ТРУВА»

ПРОГРАМА
Първи ден 29.12.2018

Отпътуване от Варна в 5:00 от Антим I - Археологическия музей, Бургас 7:15 от ОМВ на хотел Мираж. И се насочваме към границата. След границата се отправяме към град Одрин, около 11:00, като ще имаме възможност да посетим един от символите на града - Джамията Селимие. Свободно време в центъра на града и възможност за Шопинг. След което се отправяме към протока Дарданели, който ще прекосим с ферибот. Настаняване в хотел Buyuk Truva 4*. Вечеря (вечерята не включва напитки). Нощувка.

Втори ден 30.12.2018

Закуска. Пожелание и срещу допълнително заплащане, ще имаме възможност да посетим:

 • Древния град Троя - Възрастен - 25 евро, Дете от 6 до 12.99 - 13 евро, дете под 6 години - безплатно. Цената включва: Посещение на античния град Троя; входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.
 • Екскурзия до Руините на Асос - Възрастен - 25 евро, Дете от 6 до 12.99 - 13 евро, дете под 6 години - безплатно. Цената включва: Посещение на руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър, входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.
 • ПРОМО ЦЕНА! Ако се комбинират двете екскурзии Троя и Асос - цените ще бъдат както следва: Възрастен - 40 евро, Дете от 6 до 12.99 - 20 евро, дете под 6 години - безплатно.

прибиране в хотела. Възможност за релакс. Вечеря (вечерята не включва напитки). Нощувка

Трети ден 31.12.2018
Закуска.
Възможност за посещение на Град Чанаккале - туристическа програма с Екскурзовод на български език.

 • Възрастен - 7 евро, Дете от 6 до 12.99 - 4 евро, дете под 6 години - безплатно. Цената включва: Посещение на военно-морския музей, крепостта Чименлик (откъдето е започнала историята на града) и часовниковата кула .Свободно време за разходка в стария център и търговските улички.

Връщане в хотела. Релакс и подготовка на Нова Година 2019. Празнична вечеря с богато меню с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. За доброто Ви настроние сме подготвили богата шоу програма, включваща ориенталси танци, DJ от България, Томбола и много други изненади!

Забележка: All Inclusive програмата на напитките приключва след 01:00 на 01.01.2018. Гала вечерята ще бъде в хотел KOLIN 5*

Нощувка.


Четвърти ден 01.01.2019 - ЧЕСТИТА НОВА 2019-та ГОДИНА!

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане във Варна, вечерта.

Цена за: Възрастен в двойна стая
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

380.00лв.

а

Цена за: 2 Възрастни
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

760.00лв.

 

Цена за: Единична стая
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

505.00лв.

 

Цена за: 3 Възрастни в стая
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

1,060.00лв.

 

Цена за: 1 Възрастен с 1 Дете (0-6,99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

580.00лв.

 

Цена за: 1 Възрастен с 1 Дете (7–12,99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

710.00лв.

 

Цена за: 1 Възрастен + 2 Деца (0 – 6,99)(3–12,99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

785.00лв.

 

Цена за: 1 Възрастен с 2 Деца (7-12.99) (7-12.99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

910.00лв.

 

Цена за: 2 Възрастни с 1 Дете (0-6,99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

835.00лв.

 

Цена за: 2 Възрастни с 1 Дете (7-12,99)
Включва: Транспорт(Автобус), 3 нощувки, Изхранване "ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ"

960.00лв.

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с луксозен автобус
 • Кетъринг в автобуса
 • 3 нощувки със закуски;
 • 2 вечери на блок маса без включени напитки;
 • 1 Празнична Новогодишна Вечеря по меню с неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, шоу програма с DJ от България, ориенталски танци и много изненади; / ALL INCLUSIVE програмата на напитките приключва в 01:00 ч. / - Гала вечерята ще бъде в хотел Kolin 5*
 • Всички фериботни, пътни и магистрални такси;
 • Посещение на Одрин;
 • Представител от Voyage Ltd.   
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 69 г.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Разходи от личен характер;
 • Напитки по време  на вечерите - 29.12 и 30.12;
 • Входна такса за крепостта Чименлик и военноморския музей - около 6 TRL на човек;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г.
 • Обзорна обиколка на Чанаккале – Цена на възрастен – 7 Евро, дете (7-12г.) – 4 евро, дете (0-7г.) – безплатно.
 • Полудневна екскурзия до Древния град Троя - 25 евро на възрастен, 13 евро на дете 7-12 г., дете до 7 г - безплатно / възможност за обяд срещу допълнително заплащане от 10-15 лири / - мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи
 • Полудневна екскурзия до Руините на Асос - 25 евро,  13 евро на дете 7-12 г., дете до 7 г - безплатно - при минимум 25 записани туристи
 • ПРОМО! При заявяване на двете екскурзии заедно  / Троя и Асос / - ПРОМО ЦЕНА! 40 евро за възрастен, 20 евро за деца от 7 до 12 год., деца до 7 години - безплатно.
 • СРЕЩУ 10 ЕВРО НА БУТИЛКА МОЖЕ ДА СЕ КОНСУМИРА ВСЯКАКЪВ ВИД АЛКОХОЛ ВНЕСЕН ОТ КЛИЕНТА В ХОТЕЛА.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

 • Депозит - 100 лв. на човек при записване
 • Доплащане до 30.11.2018 г.
 • Необходими данни: Трите имена на латиница на всички пътуващи, ЕГН

ЗАБЕЛЕЖКА

 • Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи
 • Отстъпка за пътуване със собствен транспорт – 70 лв.
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

ТРОЯ
Троя е град разположен на източния бряг на Егейско море, в северозападната част на Мала Азия. Най-популярен в света е с това, че е бил център на легендарната Троянска война, описана в гръцкия епичен цикъл „Илиада“ от Омир. Градът е добавен към Списъка на световното културно наследство на Юнеско през 1998 година.
Троя е забележителност, която се намира по бреговете на провинцията Чанаккале. Археологическите проучвания доказават, че градът е имал активно и будно население през множество древни епохи – още от Античността до ден днешен. Първите сведения за съществуването му датират от 3 век пр. Хр. Троя привлича посетителите най-вече с легендарната история за Троянската война и митът за хубавата Елена. Едва ли има човек, който да не е чувал най-великата любовна история, история за богове и герои, за най-прочутия войн на земята и за най-красивата жена.
За спомен можете да си вземете сувенири от безбройните сергии, примамващи с интересни и оригинални подаръци

Цена на възрастен – 25 евро, дете (6,99-12,99г.) – 13 евро, дете (0-6,99г.) – безплатно.
Цената включва: Посещение на античния град Троя; входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.

АСОС

Вероятно не е случаен факта, че точно в древния град Асос, разположен на хълм с една от най-прекрасните гледки към Егейско море, Аристотел полага основите на първата школа по философия. Днес Асос се нарича Бехрамкале. Известният просветен център на античността се намира на територията на модерна  Турция в провинция Айвалък, на 87 км  южно от Чанаккале и Дарданелите. Очарованието на гледката обаче продължава да е неземна и опияняваща. Безкрайно море, сред което ясно се откроява формата на остров Лесбос, бистра като сълза вода и ... най-прекрасните залези. Историците предполагат, че мястото е било населено от хората още 7 век преди Христа.  И днес градчето ревностно пази автентичния си вид. Хълмът е покрит с многовековни каменни къщи, а стръмните тесни сукаци са покрити с павета, които създават усещанетo, че са положени още от времето на прочутия античен мъдрец Аристотел. На върха се намира удивителния храм на Атина.Акрополът е посторен през VI в. Пр. Хр.  Заобиколен е от 3 метрови крепостни стени и антична порта, която и днес е в прекрасно състояние. В близост до храма ясно се виждат останките от някогашния амфитеатър, ориентиран към морето и остров Лесбос, големите монументални камъни от основите на агората, римския некропол и редица още по-малки древни постройки. Отивайки до Асос не можете да не слезете и до старото пристанище, което е разположено в прекрасния залив Ердемит точно в подножието на хълма с атинския храм. Стръмният скалист бряг изненадващо прехожда в широк кей с просторна равна ивица. Тя е  застроена с долепени една до друга кокетни масивни сгради, заобиколени от множество цветя, буйна средиземноморска растителност и малки романтични ресторантчета.
Цена на възрастен – 25 евро, дете (7-12,99г.) – 13 евро, дете (0-6,99г.) – безплатно.
Цената включва: Посещение на руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър, входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.

ПРОМО ПАКЕТ: Комбинирана екскурзия ( Асос и Троя)
Цена на възрастен – 40 евро, дете (7-12,99г.) – 20 евро, дете (0-6,99г.) – безплатно.

ЧАНАККАЛЕ - Обзорна обиколл

Чанаккале е пристанищен град в Западна Турция и административен център на прострелия се на два континента вилает Чанаккале. Разположен е на азиатския бряг на пролива Дарданели (в миналото Хелеспонт), свързващ Мраморно и Бяло море, в най-тясната му част. Населението на града е около 190 хил. души.
Градът дълго време е носил името Дарданелия, от където произлиза и името на протока. Сегашното название на града подсказва, че в миналото е бил център на грънчарството. В превод Чанаккале означава „Грънчарска крепост“.
През 1451 завоевателя на Истанбул, султан Мехмет е построил две крепости: една в европейската част на пролива под Килитбахир и в азиатската част под Чименлик. Днес в тези крепости се помещава военният музей посветен на битката при Чанаккале през 1915 г., една от най-известните битки от Първата световна война. Тогава под пълководството на Мустафа Кемал Ататюрк турската армия успява да защити територията си от чуждите войски и града печели името ”Чанаккале – непревземаемия”.

Цена на възрастен – 7 евро, дете (7-12,99г.) – 4 евро, дете (0-7г.) – безплатно.
Цената включва: Посещение на военно-морския музей,крепостта Чименлик (откъдето е започнала историята на града) и часовниковата кула .Свободно време за разходка в стария център и търговските улички.

НОВА ГОДИНА В ЧАНАККАЛЕ ОТ БУРГАС

 • Модел: ТУРЦИЯ
 • Наличност: В наличност
 • 380.00лв.