• НОВА ГОДИНА В ЛОЗЕНГРАД  И ОДРИН

 

 

НОВА ГОДИНА по съседски
ЛОЗЕНГРАД и ОДРИН

christmas_bells3 дни/2 нощувки+закуски+вечери

      30.12.-01.01.2019            Цена: 235,00 лв 

1 ДЕН-30.12.-ОТПЪТУВАНЕ ОТ:

Бургас – отпътуване в 08,45ч бензиностанция ОМВ до х-л Мираж.

Преминаване на българо-турската граница на ГКПП Малко Търново/Дерекьой.По обяд пристигане в Лозенград/ Къркларели.Настаняване в хотел Royal Bilgic 3*.Свободно време в центъра на града.Нощувка.

 

2 ДЕН-31.12.-Закуска.По желание  екскурзия до Одрин. Ще посетим Музеят на здравето - огромен, много впечатляващ комплекс, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над 100 по-големи и по-малки куполи и две огромни, островърхи минарета. През 2004 год. печели приз „Европейски музей на годината". Основната част от комплекса е болница, но в него има още медицинско училище /медресе/, джамия, приют за гости, турска баня, кухня. Днес, музеят е интересно историческо място, но също и удивително място за релакс. Представител на музея ще ни посрещне в малка уютна зала с прожекция на филм за комплекса, на фона на изключително приятна успокояваща музика. Восъчни фигури по подобие на Мадам Тисо пресъздават историята на древната медицина...Вход: 5 турски лири.Заедно ще се отправим към най-посещаваната забележителност в града джамията на султан Селим II – шедьовъра на архитект Синан, славеща се с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната – 72 м. Виждат се дори от България! Първоначално джамията е имала 1000 прозорци, но са зазидали единия поради вярването, че 999 е магическо число. Според някои мнения „Селимие джами“ надминава по красота дори храмът „Света София“ в Истанбул. Интересен е фактът, че джамията е издържала 71 земетресения над 7-ма степен по Рихтер, но оцелява непокътната.Разходка из централните улици на града за пазар и възможност  да опитате типичното за Одрин ястие – таваджигер.Посещение на МОЛ „ERASTA” – магазини от всякакъв тип и за всеки вкус – DE FACTO, LC WAIKIKI, COLIN’S, H&M, KOTON, PIERE CARDIN, MAVI, ADIDAS.Връщане в Лозенград.

!!!ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019г В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА,с музика и програма.

 

3 ДЕН-01.01.Късна закуска.Отпътуване за България в ранния следобяд.Преминаване на границата и пристигане в Бургас  вечерта.

Офертата включва:
-> транспорт с лицензиран автобус 3*;
-> пътни и гранични такси, паркинг;

-> 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Royal Bilgic 3*. http://www.royalbilgichotel.com.tr/

-> Празнична вечер в ресторанта на хотела
-> водач от агенцията по време на пътуването.

Офертата не включва (доплащанията са към туроператора):

·         екскурзия до Одрин – 10,00 лв

·         разходи от личен характер

·         входни такси на посещаваните обекти/ Музея на здравето с кратък филм на български език. 5 турски

·         мед. застраховка за лица над 70 год. – доплащане 3.00 лв.


 

ЦЕНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ -  210,00 лв

 

Заявяването и заплащането на допълнителните мероприятия става преди датата на отпътуване с надлежно представен документ за плащане!

 

 

Срокове и Условия

Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 20 дни след подписване на договора, само при уславие, че остават мин.60 дни до датата на отпътуване

Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането

Плащания

до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек

до 10 дни преди Тръгване 100%

Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

 

Неустойки

за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета

за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 50%

за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 80%

за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

 

Допълнителна информация:

Ø      Офертата важи при минимум 40 туриста

Ø      При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването

Ø      Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина

Ø      Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни

Ø      Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.

НОВА ГОДИНА В ЛОЗЕНГРАД И ОДРИН

  • Модел: ТУРЦИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 235.00лв.