• ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН

ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН В БАЛНЕОКОМПЛЕКС „МЕДИКА“

 

ОТПЪТУВАНЕ: 16.02.2020 г. - 21.02.2020 г.         ЦЕНА: 250 лв.

Балнеокомплекс "Медика-Наречен" предлага на своите гости настаняване в Балнеохотел, разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите. Климатът, лековитата минерална вода, изобилстваща в региона и извършваните процедури благоприятстват за една незабравима почивка в Балнеокомплекс "Медика-Наречен".


Възстановителният център е мястото, където ще постигнете пълна хармония и ще се отдадете на незабравими усещания. На Ваше разположение са: топъл закрит басейн с вградено джакузи, сауна, фитнес, парна, турска баня, перлена вана, тангенторна вана и различни и по вид лечебни масажи, детоксикатор, калолечение и физио процедури.

ПРОГРАМА

 1 ден - Отпътуване от Бургас в 08.00 ч. по маршрут: Бургас – Пловдив - Наречен. Спиране в Пловдив за разглеждане на стария град. След обяд пристигане в Наречен. Настаняване. Вечеря и нощувка.

2 ден - Закуска. Свободно време за релакс и ползване услугите на хотела.Вечеря.Нощувка.

3 ден - Закуска. Екскурзия до Асеновград и Бачковски манастир.Вечеря.Нощувка.

4 ден - Закуска. Екскурзия до Араповски манастир. Вечеря.Нощувка.

5 ден - Закуска. Свободно време за релакс и ползване услугите на хотела.Вечеря.Нощувка.

6 ден - Закуска. Отпътуване за Бургас.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери и екскурзиите до Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир и Араповски манастир.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮВА: Спа пакет/басейн, сауна и парна баня – 10 лева на ден/, лекарски преглед, физиотерапевтични процедури, мануална терапия и други, стая с тераса 10 лв. на ден.

ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН

  • Модел: НАРЕЧЕН
  • Наличност: В наличност
  • 250.00лв.