• КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ- ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА 

КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ

Къкрина - Деветашка пещера – Крушунски водопади

 10.08.2019; 14.09.2019

1 ден

Отпътуване в посока с.Деветаки. По пътя разглеждане на музея в Къкринското ханче, където се намира лобното място на Апостола на свободата Васил Левски.  

Посещение на Деветашката пещера, която е измежду най-големите в България, заселена от хората още в зората на човешката история - преди 200 000 години и обитавана до към 10 000 г. пр.Хр. Там са намерени богати останки от новокаменната епоха. От II до IVв. Тя e служела за тракийско светилище.

Следва посещението на друга природна забележителност - Крушунските водопади и еко-пътека, недокосната от човешка ръка и обявени за защитена зона, където растат редки растения. Това е най-голямата в страната варовикова водна каскада, осеяна с много тераси и малки басейнчета. Посредством стъпала и мостчета може да се изкачите до пещерата Маарата, която ще ви плени с интересните си скални образувания.

Пристигане в Бургас вечерта.

 

 

 

ПОПИТАЙТЕ НИ ЗА АКТУАЛНИТЕ ОТСТЪПКИ!

 

Цената включва:

·           Транспорт с лицензиран автобус

·           Екскурзоводско обслужване по маршрута;

 

Цената не включва:

·           Разходи от личен характер;

·           Входни такси в посещаваните обекти: Деветашката пещера: възрастни – 3 лв.; Крушунските водопади: възрастни – 3 лв.;

Входните такси са ориентировъчни!

 

 

Допълнителна информация:

Необходими документи: валиден документ за самоличност:

Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите;

Доплащането се извършва до 3 дни преди датата на отпътуване;

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 15 пълноплащащи туриста;

КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ- ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА

  • Модел: БЪЛГАРИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 55.00лв.