• ЧОРЛУ- ЛЮЛЕБУРГАС- ЛОЗЕНГРАД

 

 

 

ШОПИНГ в ЧОРЛУ.ЛЮЛЕБУРГАС,ЛОЗЕНГРАД

 

29.02.-01.03.2020 от ДОБРИЧ

 

ЦЕНА – 115,00 лв

1-ви ден:Отпътуване в 08:00 ч от Бургас,омв до х-л МИРАЖ.Преминаване на граничния пункт ГКПП Малко Търново-Дерекьой.

Пристигане в град Чорлу - един от най-прочутите райони за пазаруване в Турция с множетсво фабрики за производство на кожени изделия, обувки, спално бельо, дънкови изделия и др.Посещение на фирмен магазин на ТАЧ с висококачествени спално бельо, халати, детски комплекти, завивки на достъпни цени. Посещение на търговски център "ORION" Чорлу, където са магазинте на едни от най-търсените турски марки: DESA, DERIMOD, U.S.Polo, Pierre Cardin, Koton, DeFActo, LC Waikiki, Мави, Loya, Penti, Madame Coco, English Home, Gratis, Watsons и други. Настаняване в хотел 3***. Вечеря в ресторант до хотела. Нощувка.

 

2-и ден:Закуска.Отпътуване за Люлебургаз. Древното име на селището е Бергула. Византийският император Теодосий I го преименува на Аркадиопол в чест на своя син и наследник Аркадий. Градът е превзет от войските на Атила по време на неговия поход срещу Византия през 443 г. По време на Османската империя градът се е наричал Бургас от гръцката дума Пиргос (кула). Основни забележителности в града са - Архитектурен комплекс, състоящ се от джамията „Мехмед Соколи Паша“, построена през 1539-1588 година от великия придворен инжинер Синан; турска баня и хан „Мимар Синан Кервансарай“, градина и мавзолей на Зиндан баба от 14 век.Посещение на търговски център 39 BURDA и престой в центъра на града, където ще откриете стотици магазинчета с интересни стоки на примамливи цени. Посещение на MIGROS/KIPA/. Отпътуване за България с кратка спирка в центъра на Лозенград. Пристигане вечерта в Бургас,Варна и Добрич.

 

Цената включва:

- Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут;

- 1 нощувка със закуска в хотел SEFA 1 3*** на 600м от центъра на града и 1 вечеря в близък ресторант;

- Посещение на най-популярните шопинг центрове гр. Чорлу и гр. Люлебургаз;

- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.);

Цените НЕ включват:

- Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69г.

- Разходи от личен рарактер.

 

Ø  Необходими документи за пътуване вялиден задграничен паспорт,  2 месеца след датата на пътуване.

Ø  За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина

Ø  Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни

Ø  Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

ЧОРЛУ- ЛЮЛЕБУРГАС- ЛОЗЕНГРАД

  • Модел: ТУРЦИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 125.00лв.