• ПОЧИВКА В БАНЯ / КАРЛОВСКО/

               ПОЧИВКА

     В ГР. БАНЯ – КАРЛОВСКО

18.10.- 23.10 2020    ЦЕНА: 315  лв.

 Град Баня се намира на 12 км. от Карлово -  курорт с множество бликащи минерални извори с доказани лечебни свойства. Курортът се препоръчва за лечение на ревматизъм, периферната нервна система, бъбречни заболявания, гастрит, колит, язви и много други. Има изградени плажове, басейни, спортни комплекси, рехабилитационни центрове и балнеологични хотели.

                                         ПРОГРАМА

1 ден- Отпътуване от Бургас в 07.00ч. от ул.Булаир срещу хотел Булаир по маршрут: Казанлък- Калофер- Карлово- Баня. Спиране в комплекс“Дамасцена“,който отвори врати през 2007ч, където може да се проследи розобера и розоваренето, да се опитат сладко от рози, розов ликьор,да се тестват етерични масла.Свободно време в Казанлък.Продължаваме към Калофер- родното място на велекия български поет и революционер Христо Ботев/ разглеждане къщата-музей/Пристигане в гр.Баня.настаняване в хотел.ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.

2 ДЕН- Закуска. Разглеждане на града и посещение на имението на цар Борис ІІ изградено през 1929г. и парка с различни дървета, църквата „Константин и Елена“,минералната баня с оригинарлен дизайн. ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.

3 ДЕН- Закуска.Еднодневна екскурзия до Хисаря и Старосел. В Хисаря се разглежда Базиликата, Археологическия музей, Източната порта, Крепостната стена, римската колонада. Продължаваме за Старосел- тракийски култов център,където са открити 6 тракийски гробници от ІV в.пр.н.е.ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.

4 ДЕН- Закуска. Свободно време за релакс. ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.

5 ДЕН- Закуска.Свободно време. ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.

6  ДЕН- Закуска. Отпътуване за Бургас с разглеждане на  Карлово/ паметника и къщата на Васил Левски / и Сопот/ разглеждане къщата на Иван Вазов.Пристигане в Бургас.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 5 нощувки, 5 закуски на блок маса, 5 вечери на тристепенно меню, ползване на открит басейн и джакузи, екскурзии до Казанлък, Дамасцена, Калофер, Карлово, Хисаря, Старосел, хавлии за спа центъра.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:  входове за посещаваните обекти, всички останали услуги в в спа центъра/ лекарски преглед, физеотерапия, водолечение, топлолечение, масаж.

ПОЧИВКА В БАНЯ / КАРЛОВСКО/

  • Модел: БЪЛГАРИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 315.00лв.