• АСЕНОВГРАД- БАЧКОВСКИ МАНАСТИР- СМОЛЯН- ПАМПОРОВО- ПЛОВДИВ

                                                                                                    ЕКСКУРЗИЯ

 

БУРГАС- АСЕНОВГРАД- БАЧКОВСКИ МАНАСТИР- ПАМПОРОВО- СМОЛЯН- ЯГОДИНСКА ПЕЩЕРА- ДЯВОЛСКО ГЪРЛО – ТРИГРАД-                ПАМПОРОВО- ПЛОВДИВ-БУРГАС

 

06.08.- 09.08.2020           ЦЕНА: 135 лв.

 

1 ДЕН- Отпътуване от Бургас в 08.00ч. по маршрут: Бургас- Асеновград. Разглеждане на града и Асенова крепост. Спиране на Бачковски манастир, един от най- старите и втори по големина български манастир. Това което най много привлича е иконата на Св.Богородица за която се смята, че е чудотворна, а старинните стенописи се нареждат сред най- ценните произведения на православното изкуство от 11 и 12 век.

НОЩУВКА В ПАМПОРОВО.

 

2 ДЕН- Закуска. Екскурзия до Смолян и възможност за посещение на Ягодинската пещера.По възможност изкачване до панорамната площадка. Орлово око с джипове.

НОЩУВКА В ПАМПОРОВО.

 

3 ДЕН- Закуска. Екскурзия до Дяволско гърло като преминаваме през Триградското ждрело.Неповторимата гледка на ждрелото се допълва и от пещерата Дяволско гърло,която е част от него. Продължава се към с.Широка лъка известно със своите красиви автентични родопски къщи.

НОЩУВКА В ПАМПОРОВО.

 

4 ДЕН- Закуска. По пътя спиране в Пловдив за разглеждане на стария град. След обяд отпътуване за Бургас. Пристигане вечерта.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

-          ТРАНСПОРТ

-           3 НОЩУВКИ В ПАМПОРОВО

-          МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

-          ВХОДОВЕ ЗА ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ

-          РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР

АСЕНОВГРАД- БАЧКОВСКИ МАНАСТИР- СМОЛЯН- ПАМПОРОВО- ПЛОВДИВ

  • Модел: БЪЛАРИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 135.00лв.