• ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН

 

 

ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН В БАЛНЕОКОМПЛЕКС „МЕДИКА“

 

ОТПЪТУВАНЕ: 31.10.- 05.11.2021         ЦЕНА: 295 лв.

 

Балнеокомплекс "Медика-Наречен" предлага на своите гости настаняване в Балнеохотел, разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите. Климатът, лековитата минерална вода, изобилстваща в региона и извършваните процедури благоприятстват за една незабравима почивка в Балнеокомплекс "Медика-Наречен".


Възстановителният център е мястото, където ще постигнете пълна хармония и ще се отдадете на незабравими усещания. На Ваше разположение са: топъл закрит басейн с вградено джакузи, сауна, фитнес, парна, турска баня, перлена вана, тангенторна вана и различни и по вид лечебни масажи, детоксикатор, калолечение и физио процедури.

ПРОГРАМА

 1 ден - Отпътуване от Бургас в 08.00 ч. по маршрут: Бургас – Пловдив - Наречен. Спиране в Пловдив за разглеждане на стария град. След обяд пристигане в Наречен. Настаняване. Вечеря и нощувка.

2 ден - Закуска. Свободно време за релакс и ползване услугите на хотела.Вечеря.Нощувка.

3 ден - Закуска. Екскурзия до Асеновград и Бачковски манастир.Вечеря.Нощувка.

4 ден - Закуска. Екскурзия до Кръстова гора. Вечеря.Нощувка.

5 ден - Закуска. Свободно време за релакс и ползване услугите на хотела.Вечеря.Нощувка.

6 ден - Закуска. Отпътуване за Бургас.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери и екскурзиите до Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир и Кръстова гора.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮВА: Спа пакет/басейн, сауна и парна баня – 10 лева на ден, лекарски преглед, физиотерапевтични процедури, мануална терапия и други.

 

 

 

ИНФОРМЦИЯ: ФЕБ ТУР – БУРГАС, УЛ. „ГЕОРГИ КИРКОВ“ № 20.

ТЕЛ.056/845879/0887630246 – ЗОЯ ПАВЛОВА

ПОЧИВКА В НАРЕЧЕН

  • Модел: БЪЛГАРИЯ
  • Наличност: В наличност
  • 295.00лв.